Trener Slavena oprezan uoči današnjeg gostovanja kod Istre 1961

Slaven Belupo se prošlog petka vratio pobjedničkim navikama. Na domaćem terenu je s 2:0 nadvisio posljednjeplasirani Rudeš. Prvi je pogodak postigao Goda na asistenciju Ivanovskog (kasnije je snimka otkrila da je bilo zaleđe), a konačni rezultat postavio je Ivanovski nakon ubačaja Kitanovskog. Rudeš je u nastavku bio dosta opasan, a Farmaceuti nisu iskoristili nekoliko obećavajućih situacija za kontranapade.


– Mi u Puli moramo biti puno bolji nego što smo bili s Rudešom, to sam rekao i igračima, jer sad su Brezovec i Bouadla odigrali minutažu koja će ih sigurno dignuti u sljedećoj utakmici. Napokon smo mogli trenirati na dobroj travi, a u Puli nas očekuje blato, pa očekujem da ćemo reagirati na najbolji mogući način, da ćemo se držati taktičkog dogovora i discipline – rekao je trener Slavena Belupa Tomislav Ivković.

tomislav ivković

Na raspolaganju mu neće biti bolesni Arap i Šarlija, Purić koji je već dulje vrijeme izvan stroja, Trebotić koji će se zbog problema s petom priključiti tek nakon stanke, dok Vidović mora odraditi kaznu zbog tri žuta kartona.

Istra je u prošlom kolu šokantno izgubila na Poljudu, kad im je u šestoj minuti nadoknade gol za 3:2 zabio Hajdukov vratar Letica.


– Mislim da će ih to dodatno mobilizirati. Koliko god da je poraz s Hajdukom težak, on je ‘normalan’, ali ne u takvim okolnostima. Sigurno da imaju u svojim glavama dovoljno snage da se poslože za ovu utakmicu s nama – rekao je Ivković.

Svojim donedavnim suigračima suprotstavit će se aktualni Slavenovi članovi Puclin i Kitanovski, a Puljani će biti oslabljeni za trojicu igrača. Vojnović je u Splitu dobio treći žuti karton, Čuljak je isključen, a Jovičić nema pravo nastupa kao Slavenov igrač na posudbi. Upitni su Matei i Prce zbog problema s mišićima, a nad pulskim klubom i dalje je prijetnja stečaja zbog velikih dugovanja. Vidjet ćemo kako će se sve to odraziti na današnju izvedbu na terenu.

Vezani članci

Najčitanije