Tribina o pravima branitelja sutra u Podravskim Sesvetama

Općina Podravske Sesvete pozvala je sve branitelje na javnu tribinu koja će se održati u srijedu, 13. ožujka s početkom u 18 sati u zgradi Općine.
Teme tribine su preventivni zdravstveni sistematski pregledi hrvatskih branitelja, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, korištenje usluga Doma hrvatskih veterana u Lipiku i Veteranskih centara.


Predavači i gosti su načelnik Općine Podravske Sesvete Mladen Sitek, predsjednik UDVDR županijske Podružnice Mirko Hanžeković, predsjednik Ogranka Podravske Sesvete Mladen Jušta, Tatjana Mihaldinec, voditeljica Odjela Uprave za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, Područni odjel Koprivnica, Josip Vranjević, dipl. pravnik i Menđi Mišel Tuba, socijalna radnica.

Organizatori su Općina Podravske Sesvete i Udruga Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnica Koprivničko-križevačke, ogranak Podravske Sesvete u suradnji s MHM, upravom za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, Područni odjel Koprivnica.

Vezani članci

Najčitanije