U Dječjem tjednu rukometašice i rukometaši animirali mlade za bavljenje tim sportom

Dječji tjedan, koji još uvijek traje, rukometašice Podravke obilježile su animacijskim programom u koprivničkim osnovnim školama, gdje su mladima govorile o prednostima bavljenja sportom te prilikom da i zaigraju u poznatom koprivničkom klubu.


Na susretu s djevojčicama i dječacima prvih razreda OŠ Braća Radić, rukometašicama su ove godine u pomoć priskočili i rukometaši RK Koprivnice, pa su zajednički odradili animaciju sa svom djecom, kako se nitko ne bi osjećao zapostavljeno.

– Bilo je jako zabavno i veselimo se novim članicama naše Škole rukometa kojih će, kako se čini, biti dosta s obzirom da su bili prilično zainteresirani i spretni na poligonima koje smo im pripremili. Sve djevojčice koje će se odlučiti za upis imaju letak koji su dobile od naših trenera i igračica na kojem se nalazi kontakt za upise – javili su iz kluba Podravka.

Upisi se mogu obaviti i online na poveznici OVDJE.

Na animaciji u školi Braća Radić iz RK Podravke sudjelovali su trenerica Đurđica Zečević, trener Antonio Pranjić te četiri igračice iz Škole rukometa, Magdalena Rumek, Lara Zvonar, Lucija Horvat i Klara Jakopanec.
Animacija će se provoditi s djecom i u ostalim školama, Antun Nemčić Gostovinski, Đuro Ester i Podolice.


Foto: RK PODRAVKA

Vezani članci

Najčitanije