U Križevcima ozlijeđena vozačica teretnog vozila

Jučer je u Križevcima u Ulici Frana Supila 24 oko 10:45 sati zbog neprilagođene brzine mlada vozačica (24) svojim osobnim automobilom udarila u nepropisno zaustavljeni teretni automobil Renault križevačke registarske oznake. U nesreći je ozlijeđena je 50-godišnja vozačica teretnog vozila.


Kako javlja Policijska uprava Koprivničko-križevačka, dogodile su se još dvije prometne nesreće samo sa materijalnom štetom. Jučer u Kloštru Podravskom u Ulici kralja Tomislava oko 11.20 sati.  Prilikom nepropisnog uključivanja na kolnik vožnjom unatrag 19-godišnja vozačica osobnog automobila Golf  vozilom je udarila u drugi osobni automobil kojim je upravljao 25-godišnji vozač, a koji se prethodno uključivao u promet s parkirališta skrenuvši ulijevo te prešao preko uzdužne bijele neisprekidane linije.

Jučer u popodnevnim satima u Sokolovcu u Koprivničkoj ulici 59-godišnji vozač uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal i udario u metalno- betonsku ogradu. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com