U Križevcima u petak krenuo Sportski viKŽend koji završava moto utrkom u nedjelju

U Križevcima je u petak humanitarnom utrkom Hodaj, trči, vozi za Maslačak započeo Sportski viKŽend tijekom kojeg će biti održana brojna sportska i druga zabavna događanja.
Najbolje na utrci u ženskoj konkurenciji bile su na prvom mjestu Bruna Zajec Kambić, na drugom mjestu Danijela Gudić te na trećem mjestu Ema Martak.
U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Željko Dubravec, drugo mjesto Antun Siročić, treće mjesto Marko Horvat, a najbrži van konkurencije bio je Ognjen Mergon.


Između ostalog, na Strossmayerovom trgu Spartans Gym pripremio je zabavnu NERF zonu za najmlađe, a boks klub Ronin održao je trening i sparing na paviljonu na Strossmayeovom trgu, dok je u dvorištu Galerije K2 u organizaciji Udruge K.V.A.R.K. organizirano gledanje utakmice Hrvatska – Češka te glazbeni program.
Valja istaknuti i kako će sportski klubovi tijekom subote i nedjelje organizirati turnire u nogometu, šahu i odbojci, a u subotu će ljubitelji plesa moći uživati u plesnim nastupima Plesnog centra Ritam i Plesnog studija Mali i veliki.
U nedjelju će na Nemčićevom trgu biti organiziran sajam Zdravo Križevci i Eno-gastro bajka na kojoj će građani moći kušati i kupiti proizvode naših lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.
Sportski viKŽend završit će u nedjelju i to tradicionalnom moto utrkom na gornjogradskoj stazi s početkom u 14 sati.

Ovu manifestaciju organizira Grad Križevci, Zajednica sportskih udruga Križevci te sportskih klubova, udruga i plesnih skupina koji su ujedno za svoj rad i podršku dobili zahvalnice od predsjednice udruge Maslačak Tamare Premuš.

Utrka okupila mnoge ljubitelje trčanja//FOTO:GRAD KRIŽEVCI

Vezani članci

Najčitanije