U POVODU VALENTINOVA! Podravka i koprivnički bazeni Cerine daruju, evo kako do super nagrada!

Dragi naši čitatelji i čitateljice – Valentinovo, Dan zaljubljenih nam je sve bliže! Tim povodom portal Glas Podravine i Prigorja prigodno daruje.


Podravka, naš prehrambeni div, daruje romantičnu večeru za dvoje i to u prekrasnoj i već svima dobro nam znanoj Podravskoj kleti na P.R.C-u.

Prekrasna Podravska klet na P.R.C-u // Foto: Ivan Brkić

Koprivnički bazeni Cerine daruju poklon paket za Valentinovo. Sretnog dobitnika očekuje uživanje u projekciji filma na vodi (romantična komedija), dva sata uživanja u sauni, a potom opuštanja u relax sobi. Tu je i šampanjac!

Jedan sretnik ili sretnica osvojit će večeru za dvoje, a drugi dobitnik odnosno dobitnica imat će prilike u dvoje se opuštati na Cerinama.

Valentinovo na bazenima Cerine // Foto: GKP Komunalac KC

Ono što morate je:


1. Podijeliti objavu na svojem FB profilu!

2. Stisnuti ‘LAJK’ na Facebook stranicu portala Glas Podravine i Prigorja, lajkati isto tako i FB stranicu kompanije Podravka, ali i stisnuti taj ‘LAJK’ na stranicu bazena Cerine Koprivnica.

3. Potom morate napisati koliko ste dugo u vezi s partnerom, ‘tagati’ ju/ga u objavu i reći nam čime vas je osvojio/osvojila.

Mi ćemo odabrati dva najromantičnija komentara, a igramo se sve do ponedjeljka, 11. veljače kada ćete doznati dobitnike. Nagrade se mogu iskoristiti isključivo 14. veljače, na Dan zaljubljenih.

SRETNO SVIMA!


Vezani članci

Najčitanije