U POVODU VALENTINOVA! Podravka i koprivnički bazeni Cerine daruju, evo kako do super nagrada!

Dragi naši čitatelji i čitateljice – Valentinovo, Dan zaljubljenih nam je sve bliže! Tim povodom portal Glas Podravine i Prigorja prigodno daruje.

Podravka, naš prehrambeni div, daruje romantičnu večeru za dvoje i to u prekrasnoj i već svima dobro nam znanoj Podravskoj kleti na P.R.C-u.

Prekrasna Podravska klet na P.R.C-u // Foto: Ivan Brkić

Koprivnički bazeni Cerine daruju poklon paket za Valentinovo. Sretnog dobitnika očekuje uživanje u projekciji filma na vodi (romantična komedija), dva sata uživanja u sauni, a potom opuštanja u relax sobi. Tu je i šampanjac!

Jedan sretnik ili sretnica osvojit će večeru za dvoje, a drugi dobitnik odnosno dobitnica imat će prilike u dvoje se opuštati na Cerinama.

Valentinovo na bazenima Cerine // Foto: GKP Komunalac KC

Ono što morate je:

1. Podijeliti objavu na svojem FB profilu!

2. Stisnuti ‘LAJK’ na Facebook stranicu portala Glas Podravine i Prigorja, lajkati isto tako i FB stranicu kompanije Podravka, ali i stisnuti taj ‘LAJK’ na stranicu bazena Cerine Koprivnica.

3. Potom morate napisati koliko ste dugo u vezi s partnerom, ‘tagati’ ju/ga u objavu i reći nam čime vas je osvojio/osvojila.

Mi ćemo odabrati dva najromantičnija komentara, a igramo se sve do ponedjeljka, 11. veljače kada ćete doznati dobitnike. Nagrade se mogu iskoristiti isključivo 14. veljače, na Dan zaljubljenih.

SRETNO SVIMA!

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com