U prevrtanju traktora poginuo 72-godišnjak

U prevrtanju traktora, u šumi između Jankovca i Vrhovca Sokolovečkog večeras je život izgubio muškarac, star oko 72 godine, iz Jankovca, naselja u Općini Sokolovac. Kako neslužbeno doznajemo riječ je o Milanu Levaniću. Da stvar bude tragičnija, isti je do sada čak tri puta tijekom života bio u sličnim situacijama. Od toga, dva puta u posljednje dvije godine. Nažalost, sadašnja, četvrta bila je kobna.

Do posljednjeg dana bio je pun života i u razgovoru je isticao nakon prošlogodišnjeg padanja s traktora, da je znao koliko je imao sreće, no teška životna situacija tjerala ga je da i u poznim godinama i dalje radi u polju. Prema prvim informacijama ovo, posljednje prevrtanje bila je gotovo ista situacija kao i lanjska.

Na mjesto događaja izašla je policija, vatrogasci, hitna pomoć i brojni mještani/V. Štefanek

U tijeku je policijski očevid, a na terenu su vatrogasne službe kao i hitna pomoć. Mještani okolice Jankovca i Vrhovca Sokolovečkog također su došli na mjesto događanja, nadajući se dobrim vijestima i vidjeti mogu li kako pomoći.

Inače, prilikom lanjske nesreće, kada se s traktorom prevrnuo bočno Milan je zaradio tešku ozljedu lica. Imao je posjekotinu po gotovo cijeloj dužini lica, ali se srećom dobro oporavio. No, što je posebno čudno, gotovo na identičnom mjestu preokrenuo se traktorom i godinu ranije. Razlika je bila samo u tome što se radilo o drugom kutu livade i što se traktorska kosa zaglavila u tvrdoj zemlji pa se okrenuo oko nje. No, isto tako prije više godina pao je i s malog traktora Tomo Vinkovića kada je u šumu išao prijatelju po drva. Tada mu je traktor pao na nogu i slomio mi petnu kost.

Izvještavaju: G. Obran i V. Štefanek

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com