U samo sat vremena tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U posljednja 24 sata dogodile su se tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Prva se dogodila oko 16 sati u Ivancu Križevačkom kada je 18-godišnji vozač upravljao teretnim automobilom VW križevačke registarske oznake.


Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom oduzeo je prednost prolaska Golfu križevačke registarske oznake kojim je upravljala 29-godišnja vozačica. Tom prilikom Golf je udario u bočnu stranu teretnog automobila, a vozačica je lakše ozlijeđena. Protiv vozača teretnog vozila će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nekoliko minuta kasnije, oko 16.40 sati, u Koprivnici 18-godišnji vozač upravljao je Golfom koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Đure Basaričeka. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa ušao je u raskrižje i oduzeo prednost prolaska Škodi koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 25-godišnja vozačica, koja se već nalazila u kružnom toku prometa krećući se u smjeru Križevačke ulice.

Nakon sudara dvaju vozila, Škoda je sletjela van kolnika na zelenu površinu. Vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Dvadesetak minuta kasnije, oko 17 sati, u Križevcima u Ulici Dragutina Renarića 35-godišnja vozačica je upravljala Mazdom križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Marijana Detonija. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Renault križevačke registarske oznake kojim je upravljao 47-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila, a 47-godišnji vozač je lakše ozlijeđen.


Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Vezani članci

Najčitanije