Vozači se sudarali na sve strane, šest ozlijeđenih u pravom neredu na cestama

Čak pet prometnih nesreća sa šest ozlijeđenih osoba dogodilo se jučer na raznim lokacijama Podravine i Prigorja.


Najviše ozlijeđenih bilo je u Koprivnici, gdje su četiri osobe u jednom sudaru zadobile lakše ozljede. To je bilo u 10.45 na raskrižju Ivanjske i Duge ulice. Jeepom je upravljao 55-godišnjak te je iz smjera Ivanjske ulice došao do semafora na raskrižju i počeo skretati ulijevo, no nije propustio Audi. U njemu su bili 34-godišnja vozačica, 38-godišnji putnik te 15-godišnjakinja i dječak rođen 2014. godine. Svi su ozlijeđeni, a protiv vozača Jeepa bit će pokrenut prekršajni postupak.

U 9.25 u Kenđelovcu sudarili su se Alfa Romeo i Opel. Neprilagođenom brzinom vozio je 23-godišnjak u prvom automobilu te je udario u stražnju stranu Opela s 18-godišnjakinjom za volanom, koja je i ozlijeđena. I njega čeka prekršajni postupak.

Usred noći ozlijeđen je 73-godišnji traktorist. On je u 1.50 bio na cesti između Budančevice i Đurđevca na Zetoru s plugom. Usporio je da skrene prema Kalinovcu, a na njega je sa stražnje strane naletjela 58-godišnjakinja u BMW-u. Automobil je sletio s ceste, dok je traktorist lakše ozlijeđen.

Dogodile su se i dvije nesreće u kojima je šteta bila samo materijalna. Jedna je bila oko 13.05 u Virju u Paromlinskoj ulici, gdje su se sudarila dva teretna vozila zbog oduzimanja prednosti, a druga je bila oko 23.30 na Varaždinskoj cesti u Koprivnici, gdje je vozač s 1,39 promila sletio s ceste zbog prebrze vožnje.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com