Vozači si za Božić poklonili sudare, ozljede, kazne i triježnjenje u društvu policije

Badnjak i ranojutarnji božićni sati nažalost nisu mogli proći bez nesreća na ovdašnjim cestama. Srećom, većina ih je bila bez ozbiljnih ozljeda.


Dva vozača lakše su ozlijeđena u jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11 sati na već neslavnom koprivničkom raskrižju ulica Ivana Sabolića i Braće Radića. Već ionako veliku predblagdansku gužvu dodatno su ‘zapaprila’ tri automobila, odnosno dva osobna i jedno teretno vozilo. Sudarili su se zbog oduzimanja prednosti i dvije osobe su trebale liječničku pomoć.

Između 23. i 24. prosinca u Podravskim Sesvetama u Ulici Petra Preradovića netko je sletio van kolnika, udario u betonsku ogradu i betonski stup električne mreže. Policija traži nepoznatog vozača i nepoznato vozilo.

Badnjak u Štaglincu loše je počeo jer su se već oko 8.30 zbog nepropisnog uključivanja u promet sudarili osobni i teretni automobil. Da sve bude gore po vozača teretnog vozila, otkriveno je da je vozio u vrijeme kada je imao izrečenu zabranu.

Tri osobna automobila sudarila su se jučer i u Miklinovcu, oko 11.45, no nije bilo ozlijeđenih, kao ni noćas oko 2.10 u Koprivnici, na Trgu bana Jelačića. Tamo je došlo do sudara dvaju automobila, a krivac je bio bez vozačke, koja mu je istekla, i ‘podmazan’ s 1,46 promila. Prve sate Božića proveo je trijezneći se u posebnim prostorijama policije.


Vezani članci

Najčitanije