Za vikend je najpijaniji bio biciklist s 2,32 promila, a najbrži vozač snimljen je u Prigorju

Tijekom produženog vikenda od 27. do 31. svibnja 2022. godine, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je šest prometnih nesreća od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba zadobila teške, a tri osobe zadobile su lake ozljede. Dvije prometne nesreće izazvali su vozači pod utjecajem alkohola.

Sankcionirano je 248 prometnih prekršaja od čega 20 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, a ističu se 162 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja. Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu, 28. svibnja 2022.g. u 22.50 sati u Starogradskoj ulici u Reki, kod 39-godišnjeg vozača bicikla, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,32 promila.

Najveća brzina kretanja vozila evidentirana je u petak, 27. svibnja 2022.g. u 14 sati u Bukovju Križevačkom, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 112 kilometara na sat iako je ograničenje 50 kilometara na sat.
Dva vozača bila su uhićena, spram jednog je proveden žurni prekršajni postupak, dok je jedan vozač bio smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com