Započeo upis djece za Božićno darivanje

Grad Koprivnica tradicionalno i ove godine organizira Božićno darivanje djece rođene između 2007. i 2022. godine (0-15 godina), a čija su oba roditelja nezaposlena, umirovljenici ili poljoprivrednici koji nisu u sustavu PDV-a, a imaju prebivalište na području Grada Koprivnice. Također će darove dobiti djeca korisnika zajamčene minimalne naknade i djeca smještena u udomiteljske obitelji na području Grada Koprivnice (Bakovčica, Draganovec, Herešin, Jagnjedovec, Kunovec Breg, Reka, Starigrad i Štaglinec).


UPIS DJECE nezaposlenih roditelja, umirovljenika i poljoprivrednika koji nisu u sustavu PDV-a obavljat će se u Gradskoj upravi, Zrinski trg 1, prizemlje, soba broj 2 od 21. studenoga 2022. godine do 02. prosinca 2022. godine u vremenu od 9.00 do 12.00 sati uz predočenje sljedeće dokumentacije:

  1. Važeća osobna iskaznica ili uvjerenje o prebivalištu
  2. Rodni list ili izvadak iz matice rođenih djece
  3. Uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ili potvrde o radnom stažu – za nezaposlene roditelje
  4. Rješenje o mirovini – za roditelje umirovljenike
  5. Rješenje o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava – za roditelje poljoprivrednike

Iz Grada Koprivnice ujedno obavještavaju da će se upis djece korisnika zajamčene minimalne naknade i djece smještene u udomiteljskim obiteljima obaviti službenim putem, odnosno djeca će biti pozvana na darivanje temeljem popisa Centra za socijalnu skrb Koprivnica.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com