BOA II Legendarni rockeri dolaze u koprivnički Nautilus

Klub Nautilus u suradnji s Bluzz klubom Koprivnica organizira koncert grupe BOA II koji će se održati u subotu 11. svibnja s početkom u 20 sati.


Svi oni koji uživo žele vidjeti ovu legendarnu grupu već sad mogu kupiti ulaznice u pretprodaji u Pixelu i Šarenom Dućanu, a to će biti moguće i na dan koncerta na ulazu u klub.

Početkom 80-ih godina grupa Boa je svojim jedinstvenim zvukom i stilom pod
utjecajem art-rocka i funka privukla brojne obožavatelje. Ostati će zapamćen i njihov
nastup 1990. godine, kada su otvorili zagrebački koncert Davida Bowiea. Pjevač i autor Mladen Puljiz 2017. godine okupio je novi sastav Boa II. Grupa je u ožujku 2023. godine objavila svoj drugi studijski album ‘Sinovi i kćeri’ koji su publika i kritika izvrsno prihvatili.

Grupa Boa II u Koprivnicu dolazi u sastavu Mladena Puljiz (vokal), Luka Banić (gitara), Elvis Sršen (klavijature), Branko Štrbić (bass), Frano Putica (bubnjevi) te Martina Banić Petrlić kao prateći vokal.

U sklopu programa održat će se i 24. glazbeni kviz ‘HRVATSKI BLUES’. Za kviz nije potrebna kotizacija, pitanja neće biti teška, a dobitnike očekuju vrijedne nagrade u obliku Carlsberg poklon paketa, nedjeljnog ručka u Hotelu Zrinski, albuma ‘Sinovi i kćeri’ na CD-u ili pak dviju karata za koncert ili kazališnu predstavu po izboru iz programa POU Koprivnica.


 

Vezani članci

Najčitanije