Danas velika završnica Pan Ljetne lige Koprivnica

Velika završnica malonogometnog turnira Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održat će se danas, u ponedjeljak, a u u četvrtfinalnim utakmicama pobjede i prolaz u polufinale ostvarile su momčadi MOD, Jelena Trade, Garanta i MNK Klub 75 Kotoriba.


– Naslov pobjednika turnira brani Jelena Trade, dok je MNK Kotoriba prošle godine osvojio treće mjesto. MOD i Garanta su po prvi put u polufinalu Ljetne lige. Za koprivnički MOD uglavnom igraju domaći dečki, dok za Jelena Trade i Garantu nastupaju većinom zagrebački hakleri. Iznenađenje je bilo ispadanje lanjskog finalista Superprinta, kojeg je u četvrtfinalu prošlog četvrtka eliminirala Kotoriba – poručili su organizatori.

Dodali su da će obje utakmice polufinala, susret za treće mjesto i finale bit će u prijenosu u programu Sportske televizije.

Podsjetimo, pobjednik će dobiti 20.000 kn, drugoplasirani 8.000 kn, trećeplasirani 4.000 kn, a četvrtoplasirani 1.000 kn. Uz to, najbolji igrač, vratar i strijelac bit će nagrađeni trofejima te umjetničkim slikama poznatog koprivničkog slikarskog para Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića. Za najboljeg strijelca uzimat će se u obzir pogoci postignuti od četvrtfinala nadalje.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održava se na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan.


 

ZAVRŠNICA: PONEDJELJAK, 9. SRPNJA (Prijenos na Sportskoj televiziji)

18.10 Polufinale: MOD – MNK Klub 75 Kotoriba
19.00 Polufinale: Jelena Trade – Garanta
20.00 Revijalna utakmica veterana: CB Active – CB Loop
21.00 Utakmica za treće mjesto
21.50 Finale

Vezani članci

Najčitanije