[FOTO] Panonija ispala iz Prve ŽNL nakon poraza u Molvama

U nedjelju su odigrane utakmice posljednjega kola u sve četiri županijske nogometne lige, a najzanimljivija je bila borba za opstanak u Prvoj ŽNL. Uoči posljednjih 90 minuta, tri su kluba bili među kandidatima za ispadanje u niži rang; Prekodravac, koji je gostovao kod Osvita u Đelekovcu, te Mladost-Molve i Panonija, koji su igrali međusobno u Molvama.


Molvarci su na domaćem terenu sa sigurnih 3:0 pobijedili Panoniju, dok je Prekodravac remizirao s Osvitom u Đelekovcu (1:1). Tako su Mladost i Prekodravac ostali prvoligaši, dok će Panonija iz Peteranca sljedeće sezone igrati među županijskim drugoligašima.

Slavlje momčadi NK Močile/L. Krušec

U ostalim ligama već se unaprijed znao poredak na vrhu i na dnu, pa su se igrači i treneri mogli opustiti i odigrati za gušt publike. Utakmice u Hlebinama, Močilama i Svetom Petru Čvrstecu prošle su u slavljeničkom ozračju jer su domaćinima po njihovom završetku uručeni pehari za osvojena prva mjesta u Drugoj, Trećoj i Četvrtoj ŽNL.

Zna se da u Prvu ŽNL ulaze Lipa i Tehnika, a iz Druge u Treću ispada GOŠK iz Gotalova. Močile ulaze u Drugu ŽNL, a iz Treće u Četvrtu ispada Dragovoljac iz Bočkovca. Novi županijski trećeligaš je Čvrstec.

Slavlje u Močilama/Z. Markač
PRVA ŽNL, 26. KOLO


Miklinovec – Sloga 0:5

Graničar (L) – Borac 0:4

Osvit – Prekodravac 1:1

Mladost-Molve – Panonija 3:0

Bratstvo – Kalinovac 2:2


Tomislav (D) – Ferdinandovac 0:0

Tomislav-Radnik – Drava (NP) 0:4

DRUGA ŽNL, 26. KOLO

Prugovac – Rudar (G) 3:3

Omladinac – Fugaplast 1:3

Reka – Tehnika 0:4

Lipa – GOŠK 9:1

Mladost (KB) – Hrvatski bojovnik 4:0

Podravec – Viktorija 4:0

Starigrad – Mladost (S) 1:0

Snimio: Mirko Lukavski

Vezani članci

Najčitanije