[FOTO] Teška prometna u Kunovec Bregu

U koprivničkom naselju Kunovec Bregu, došlo je do teške prometne nesreće. Sudarila su se dva osobna automobila od kojih je jedan završio na krovu i zapalio se, javljaju iz policije. Muškarac i žena koji su se nalazili u vozilu teško su nastradali. Prema pričanju očevidaca, muškarac je dobio težak udarac u glavu, dok je ženskoj osobi odsječena lijeva noga.


Očevid je u tijeku, a ekipa Hitne pomoći unesrećene je prevezla u bolnicu. Promet se odvija otežano. Prema prvim informacijama vozačica golfa nešto iza 15 sati kretala se iz smjera Koprivnice kada je htjela skrenuti u svoje dvorište. Kretala se polako, u koloni, kada je na nju naletilo drugo vozilo. Prema njenom pričanju, vozilo je doletjelo velikom brzinom, udarilo je i vinulo se u zrak. Od siline udarca vozilo se okrenulo na bok i završilo na krovu ispred jedne od susjednih kuća. Nakon nesreće vatrogasci su pomagali u izvlačenju unesrećenih iz vozila.

Na poprište događaja stiglo je nekoliko vozila hitne pomoći. Obilazan pravac za sva vozila je Goričko – Kunovec – Koprivnički Ivanec.

Vezani članci

Najčitanije