GLAS POKLANJA! Imamo dvije ulaznice za urnebesni stand-up Gorana Vinčića Vinče u Calypsu

Stand-up nastupi polako vraćaju svoju popularnost nakon pandemije, a jedan od predvodnika komičarske scene u Hrvatskoj je Goran Vinčić poznat pod nadimkom Vinča. Kako mu stoji u opisu, on je praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Da bi stvari bile još bolje, Vinča dolazi u Ferdinandovac, u Caffe bar Calypso gdje će nastupiti u subotu 13. kolovoza od 21 sat.

Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, majstor crowdworka i improvizacije, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada. Vinča će u nastupu pričati o svemu – ljubavi, braku, babama, Podravcima, seksu, narodnjacima i Erosu Ramazzottiju.

Ako niste gledali Vinču, preporuča se prvi red. Ako ipak sjednete u zadnji red, ne brinite – i tamo će vas pronaći! Ulaznice po 25 kuna možete naći na šanku kafića koji se nalazi u centru općine, odmah pored nogometnog igrališta.
Ali, to nije sve, Glas Podravine u suradnji s Caffe barom Calypso osigurao vam je dvije karte koje poklanjamo putem naše Facebook stranice.
Igramo se do 9. kolovoza u podne, a potrebno je ispuniti nekoliko onih malih, sad već klasičnih uvjeta. Znate ono, ‘lajkaj, šeraj, komentiraj’. Ništ’ lakšeg za Vinču. Vrijedi itekako.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com