IMAMO DOBITNIKE! Evo tko će uživati u Podravskoj kleti na večeri i na koprivničkim bazenima ‘Cerine’

Dragi naši čitatelji i čitateljice portala Glas Podravine, imamo dobitnike super nagrada koje u povodu nadolazećeg Valentinova daruju Podravka i Bazeni ‘Cerine’ iz Koprivnice.


 

U večeri za dvoje u predivnom ambijentu svima dobro znane Podravske kleti na P.R.C.- u uživat će Đuro Benko sa svojom suprugom Kristinom Benko.

-Đuro Benko – Kristina Benko prošlo je prekrasnih 10 godina i 6 mjeseci zajedničkog života, podarila si mi četvero prekrasne djece i stvarno zaslužuješ neko posebno iznenađenje. Osvojila si me svojom jednostavnošću, upornošću i snagom da sve stigneš napraviti i dovesti u red, a ne ne tražiš ništa osim moje ljubavi i vjere koju imaš, moje rame za plakanje kada ti je teško i moju podršku u svemu što želiš.
P.S.
Volim te Kristina! 

 


Na koprivničkim bazenima Cerine nezaboravan romantični provod osvojila je Tara Vukmirić, a uživat će sa zaručnikom Branimirom Đuraševićem. Čeka ih projekcija filma na vodi (romantična komedija), dva sata uživanja u sauni, a potom opuštanja u relax sobi. Tu je i šampanjac!

-Tara Vukmirić –  Branimir Đurašević zajedno smo pet i pol godina, prije godinu dana smo se zaručili. Uz sve njegove kvalitete, ljepotu i dobrotu osvojio me sa svojom čuvenom rečenicom kada smo prohodali ‘mozes mi biti sa strane’. A ja žensko šašavo odmah ‘pala na’ to. Od tada mi je pružio pet i pol savršenih godina punih ljubavi i razumijevanja, a nikada nisam bila sa strane, uvijek mažena i pažena i uvijek na prvom mjestu. 

 

Nagrade se mogu iskoristiti isključivo 14. veljače, na Dan zaljubljenih.

 


Hvala svima što ste se igrali s nama i pratite nas i dalje na portalu Glas Podravine i Prigorja.

 

 

Vezani članci

Najčitanije