Iz stare u novu godinu s četiri nesreće, pijani vozač usred noći ozlijedio sam sebe

Prijelaz sa stare u novu godinu nije donio mir na cestama. Četiri prometne nesreće, od čega jedna u prvim satima 2019., našle su se u izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke.


Prva je bila jučer oko 11.20 u Koprivnici, na raskrižju Ulice Hrvatske državnosti i Križevačke ulice. Tamo su se zbog oduzimanja prednosti prolaska sudarila dva osobna automobila.

Dvadesetak minuta poslije u Kuštanima su se zbog neprilagođene brzine sudarila dva osobna automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,33 promila i zadržan je do otrježnjenja u posebnoj prostoriji policije.

Oko 16.40 sati na cesti Virje – Novigrad Podravski zbog nedržanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu sudarila su se dva osobna automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 0,58 promila.

Posljednja u nizu nesreća dogodila se danas oko 2.15 u noći. U Apatovcu je zbog neprilagođene brzine osobni automobil sletio van kolnika i prevrnuo se na krov. Vozač je ozlijeđen, a bio je pod utjecajem alkohola od 1,74 promila.


Vezani članci

Najčitanije