Knjižnica priprema predavanje ‘Kako najefikasnije usporiti proces starenja?

Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci poziva javnost na predavanje pod nazivom ‘Kako najefikasnije usporiti proces starenja?’, u petak, 9. veljače u 19 sati u Multimedijskoj dvorani Knjižnice.
Predavač je dr. Ivo Belan, liječnik koji živi u Zagrebu gdje je završio Medicinski fakultet. Angažiran je na području zdravstvene edukacije putem pisanja u medijima i popularnih predavanja. Kao liječnik radio je u Pakracu, Engleskoj i Libiji. Velik dio svojeg vremena posvećuje medicinskoj publicistici. Njegovi napisi, pisani pristupačnim stilom, naišli su na iznimno dobar prijem kod čitatelja. Zdravstvene teme o kojima piše i teme predavanja koje izlaže uvijek su zanimljive i poučne. Veliki je ljubitelj i promotor rekreativnog trčanja, a izdao je i knjigu ‘Jogging’ u kojoj je obradio rekreativno trčanje sa svih aspekata. Bio je sudionik čitavog niza svjetski poznatih maratona.
– Znanost o starenju otkrila je u zadnjih desetak godina više znanstvenih činjenica, nego u zadnjih pet stoljeća. Upravo ta saznanja predstavit će dr. Belan u svojem predavanju – najavili su organizatori.


 

Vezani članci

Najčitanije