Koprivničanac Eric i Ivana Kindl predstavili spot za pjesmu Feel You Close

Jedna od trenutačno najemitiranijih pjesama u domaćem eteru, ‘Feel You Close‘ u izvedbi Erica i Ivane Kindl, dobila je prateći video, a dostupna je i na svim glazbenim platformama.


Redatelj spota je Tomislav Horvatinović (NEXUS produkcija), izvršni producen je Marko Horvat također iz NEXUS produkcije, a odlične kadrove snimio je Patrik Ivačić, student odsjeka snimanja na Akademiji dramske umjetnosti. Dizajn rasvjete potpisuje Tomislav Jurenec iz JURAlight produkcije, dok su vrijedan dio tima bili i asistenti produkcije Robert Kašić i Dino Šef koji potpisuje i fotografije nastale ‘iza scene’. Ivan Friščić zaslužan je za styling dok su se za šminku i frizure pobrinule Laura Mjeda, Ivana Šipek i Ivana Kindl.

Iz kreativnog tima Nexus produkcije ističu kako je snimanje trajalo gotovo maratonski, no da su same pripreme trajale još duže. Nakon što su se uskladili svi termini i osigurale željene lokacije (Koprivnička Sinagoga – Kulturni centar prim.dr. Krešimir Švarc i Dom mladih Koprivnica), organizirana ekipa upustila se u ostvarivanje ideje.

Eric i Ivana Kindl na snimanju spota / DINO ŠEF
Eric i Ivana Kindl na snimanju spota / DINO ŠEF

‘Feel You Close’ sjajno je odjeknuo u domaćem glazbenom eteru, a odlično je prihvaćen i od strane slušatelja kojima su Eric i Ivana ovog prosinca odlučili pokloniti i spot! Neposredno prije otkrivanja videa, uspjeh singla, koji već sedmi tjedan za redom boravi na službenoj listi 40 najemitiranijih, proslavljen je službenim remix izdanjem koje potpisuje TH Jones – pseudonim Tomislava Horvatinovića koji – osim što je imao važnu ulogu u snimanju spota – potpisuje i neke remixe pjesama Ivane Kindl.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com