Križevcima će idući tjedan zavladati dječji osmijesi, zabava i igra

Radionice, predavanja, predstave, filmska projekcija, natjecanje Najbolji tim u gradu i utrka beba u puzanju samo su neke od aktivnosti koje u tjednu od 3. do 9. listopada očekuju djecu i roditelje u Križevcima.
Uz već tradicionalne programe kao što su okupljanje djece na Strossmayerovom trgu i snimanje emisije u kojoj djeca gradonačelniku predstavljaju svoje prijedloge o tome kako poboljšati život djece u Križevcima, ove godine pripremljeni su i neki novi programi.
Tako će se u utorak, 4. listopada u Gradskoj knjižnici Franjo Marković s početkom u 18 sati održati predavanje namijenjeno roditeljima ‘Kako postaviti jasne granice u odgoju?, dan kasnije u 10 sati održat će se senzo-motorička radionica za bebe – Čarolija osjeta u Razvojnom prozorčiću, a isti dan, križevačko Komunalno poduzeće u 11,30 sati u knjižnici održat će radionicu ‘Igrom do zelenih Križevaca’ u kojoj će djeca kroz različite eko igre učiti kako pravilno gospodariti otpadom i tako doprinijeti čišćem i zelenijem gradu.
Osim navedenog, održat će se i jesensko likovno-kreativna radionica, a u križevačkom kinu Križevčanin Marin Rončević održat će predavanje i predstaviti kako je to biti TikToker.
Nadalje, održat će se i brojna druga predavanja i radionice kao i tradicionalno natjecanje Najbolji tim u gradu i utrka beba u puzanju.
Spomenimo i kako će cijeli tjedan križevački dječji vrtići unutar svojih skupina provoditi prigodne programe i na taj način obilježiti tjedan posvećen djeci, dok će Osnovna škola Vladimir Nazor održati radionice Elmer o različitosti i Kralj koji je zabranio mrak te brojne druge aktivnosti.

Program Dječjeg tjedna u Križevcima//FOTO:GRAD KRIŽEVCI

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com