Krš i lom između Peteranca i Drnja

Alkohol u organizmu vozača i neprilagođena brzina kumovali su jučerašnjem kršu i lomu u kojem su sudjelovala čak četiri vozača. Nemili događaj zabilježen je na prometnici između Peteranca i Drnja, a njegov pokretač bio je 29-godišnji vozač Renaulta. Vozeći prema u smjeru Drnja, pod utjecajem 2,09 promila, on je oko 18.40 sati udario u traktorski priključak. Traktorom, koji se kretao neprilagođenom brzinom, upravljao je 48-godišnjak koji je napuhao 0,48 promila.


Uslijed sudara osobni automobil je odbačen na suprotnu stranu kolnika gdje se i zaustavio. Tom prilikom iz suprotnog smjera naišao je, neprilagođenom brzinom, motocikl Vulcan kojim je upravljao 63-godišnji vozač. On je motociklom i tijelom udario u osobni automobil Renault te je sletio izvan kolnika u odvodni kanal.

Svoj toj nesreći nije bio kraj jer je potom iz suprotnog smjera naišao i osobni automobil Ford kojim je upravljala 50-godišnja vozačica, a koja je također zbog neprilagođene brzine udarila u zaustavljeni osobni automobil Renault.
U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač motocikla. Vozačici osobnog automobila Ford je naplaćena novčana kazna, a vozač Renaulta je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja. Vozač motocikla i vozačica osobnog automobila nisu bili pod utjecajem alkohola.

Vezani članci

Najčitanije