Mladi plesači Tara Kereša i Dominik Sabolić postali dvostruki državni prvaci

Sportski natjecatelji plesači i plesačice, članovi Sportskog Plesnog kluba Ritam Koprivnica postigli su izvanredne rezultate na Državnom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima koje je održano u Sisku 12. ožujka. Plesni klub Top step Sisak bio je domaćin državnog prvenstva na kojem je nastupilo ukupno 69 plesnih parova, 10 plesnih timova sa 164 plesača, a u jutarnjem dijelu 193 natjecatelja i natjecateljice u pojedinačnim kategorijama.
Mladi plesači iz koprivničkog kluba Ritam Tara Kereša i Dominik Sabolić ponovo su oduševili svojim nastupom i postali su državni prvaci u latinsko-američkim plesovima. Početkom godine već su osvojili državno prvenstvo u standardnim plesovima u kategoriji mlađih osnovaca, o čemu više čitajte OVDJE.
– Ponosni smo na njihov trud i redovito treniranje. U iznimno velikoj konkurenciji postigli su zavidne rezultate i na tome im čestitamo – ističu iz Sportskog kluba Ritam Koprivnica.
Državno prvenstvo u Sisku / FOTO: SPK Ritam
Šesto mjesto na državnom prvenstvu osvojili su plesni par Gabriel Sebastian Sarapa i Petra Sabolić, deveto mjesto Jakov Jagar i Lucija Mesar, a deseto mjesto Vito Želimorski i Eva Krajina.
Spomenimo još da je drugo mjesto osvojila Klara Senjan, peto mjesto Sara Kovač, sedmo mjesto Marta Dugalija, osmo mjesto Hana Mišulin Horvat, a deveto mjesto Franka Tolić i Ella Oroz.
Deseto je mjesto osvojila Iva Horvat, 11. Una Janković, 16. Lara Kereša, 21.mjesto Vinka Maksimović, 27.mjesto Larisa Turković, a 29. Vjekoslava Ferenčak.
FOTO / SPK Ritam

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com