Na Bazenima Cerine sve je spremno za uživanje u Čarobnom prosincu

Na Bazenima Cerine danas je predstavljen program Čarobnog prosinca koji objedinjuje zanimljivu ponudu poklon-paketa s odabranim uslugama i proizvodima te razna iznenađenja koja u prosincu očekuju sve korisnike Bazena.


Voditeljica Bazena Cerine Sonja Šafar otkrila je detalje ove čarobne priče na Bazenima:

‘Pripremili smo poklon-pakete kao i prošle godine u kojima se nalaze bonovi za usluge saune, bazena, masaže, tako da svatko može pronaći neku lijepu priču za sebe i kome ih god pokloni, ne može pogriješiti. Isto tako, ove smo godine odlučili pokloniti najpopularnije usluge na našim Bazenima, a to su 2 sata korištenja bazena, 2 sata korištenja saune, vježbe za umirovljenike i vježbe u našem sportskom centru. Zato smo pripremili i pakete 3+1 gratis koje možete kupiti i pokloniti svojim najmilijima za ove blagdane. Za naše najmlađe korisnike Bazena Cerine pripremili smo nešto posebno, ali to još ne želimo otkriti, morat ćete pratiti našu web stranicu za više informacija. Također smo pripremili i niz iznenađenja za naše najvjernije korisnike,  oni su to stvarno zaslužili jer nas podržavaju sve ove godine.’, istaknula je.

Zanimljiva suradnja ostvarena je i sa Bio-Boutiqueom iz Zagreba čiji će se posebno osmišljeni poklon paketi organske i prirodne kozmetike također moći kupiti na Bazenima. O prednostima takve kozmetike i o najavljenoj suradnji s Bazenima, vlasnica Zvonimira Mikotić-Mihun istaknula je:

‘Drago mi je da mogu na Bazenima predstaviti ove proizvode, to je jako zanimljiva priča jer se potpuno razlikuje od druge prirodne kozmetike na našem tržištu. Ovi proizvodi imaju do 98 posto prirodnih sastojaka, a zanimljivo je da se prirodnom kozmetikom može zvati sve ono što sadrži 1 i više posto prirodnih sastojaka. Mi se ubrajamo u samo 2 posto ponuđača takve kozmetike. To je nešto izuzetno i želimo ju ponuditi Koprivničancima. Krećemo u Čarobni prosinac samo s dijelom naših proizvoda, s proizvodima za tijelo koji se potpuno uklapaju u ono što nude Bazeni Cerine. Sve što stavite na kožu ulazi u vaš organizam i važno je kakvu kozmetiku koristimo i o tome treba razmišljati. Ona također utječe na naše zdravlje i treba u nju ulagati.’


Tijekom prosinca, srijedom će se za sve sportaše i rekreativce na Bazenima Cerine u suradnji s Podravkom pripremati Podravkini High Protein Dolcela Shaekovi, a u Welness i Spa centru na Bazenima sve korisnike nakon vruće saune očekuju specijalni Podravka funkcionalni čajevi, linija čajeva koja blagotvorno djeluje na organizam.

 

Vezani članci

Najčitanije