Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju ugošćuju Lokomotivu

Slavenaši ove nedjelje dočekuju Lokomotivu. Utakmica će se u sklopu 34. kola Hrvatski Telekom Prve lige igrati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš s početkom u 18.55 sati.

Bit će to peti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. Tri puta slavili su Zagrepčani, dok je naša momčad bila bolja u 16. kolu s 1:0 kada je precizan bio Krstanović.

Glavni sudac utakmice bit će Marin Vidulin (Kanfanar), dok će mu pomoćnici biti Robi Kezele (Rijeka) i Luka Pajić (Rijeka). Četvrti sudac utakmice bit će Tino Krečak (Velika Gorica), glavni VAR sudac Duje Strukan (Split), a pomoćni VAR sudac Goran Peraica (Šibenik). Mladen Žugec (Sv. Nedelja) bit će delegat susreta, dok će Miroslav Vitković (Velika Gorica) biti kontrolor.

Blagajne i ulazi na stadion otvaraju se u 17 sati, a ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 30 kuna.

Ova utakmica igrat će se po mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i po Preporuci za održavanje sportskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva:

– Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta (90 gostujućih navijača)

– Prilikom ulaska na stadion kupac će morati ostaviti osobne podatke (ime, prezime, broj telefona)

– Prioritet pri ulasku imat će kupljene godišnje karte

– Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta

– Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion na isti se neće moći vratiti

– Razmak između gledatelja 1,5m (tri stolice)

– Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

– Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com