Održano klupsko prvenstvo Republike Hrvatske u daljinskom plivanju perajama na Šoderici

U subotu je na jezeru Šoderica održano 18. pojedinačno i klupsko prvenstvo Republike Hrvatske u daljinskom plivanju perajama. Djeca, mlađi kadeti i kadeti plivali su dionicu 2.000 metara i štafete 4 x 500 metara, dok su juniori i seniori plivali 4.000 metara i štafetu 4 X 2.000 metara, a uvjeti na jezeru za ovo su natjecanje bili idealni.
Osim učenja, svi su se dobro zabavili//FOTO:RONILAČKI KLUB ŠODERICA
Na 4.000 metara Viktor Lovreković osvojio je treće mjesto, Leo Brajdić osmo, a Tristan Horvat deveto mjesto.
U natjecanju na 2.000 metara u kategoriji kadeta Tin Treščec osvojio je drugo mjesto, Petar Koluder treće, dok je u kategoriji mlađih kadeta Petar Koluder osvojio prvo mjesto, Luka Nikola Radolić peto, a Petar Treščec treće mjesto.
Kod djevojčica kadetkinja Isabella Švegović osvojila je šesto mjesto, Dora Fucak deseto, Ilona Sataić 11., Korina Horvat 13., a među mlađim kadetkinjama Klara Fucak osvojila je sedmo mjesto te Dora Bradić drugo.
Učili su podizati šator i orijentirati se uz pomoć kompasa//FOTO:RONILAČKI KLUB ŠODERICA

U štafeti 4 x 2.000 metara muški četvrto mjesto osvojili su Lovreković, Bradić, Horvat, Đurđ.


U štafeti 4 X 500 metara kadetkinje drugo mjesto osvojile su Švegović, Sataić, Bradić, Fucak, a u štafeti 4 X 500 metara drugo mjesto osvojili su Treščec, Koluder, Zagorščak, Radolić.
Klupski plasman Žene osvojeno je četvrto mjesto, klupski plasman Muški drugo mjesto, a ukupni klupski plasman osvojeno je drugo mjesto.
Osim uspješnog natjecanja spojili su ugodno s korisnim pa su tako najmlađi članovi uživali u kupanju i kampiranju. Učili su se orijentirati pomoću kompasa i podići šator, ali ono najvažnije je da su se svi družili i dobro zabavili.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com