Petak 13. bez težih prometnih nesreća

Jučerašnji petak 13. na području PU Koprivničko-križevačke prošao je relativno mirno te su zabilježene samo prometne nesreće s materijalnom štetom.


Kako stoji u policijskom izvješću jučer je, oko 9 sati na Peteranskoj cesti zbog nepropisnog obilaženja osobni automobil udario u neobilježen teret na prikolici traktora. Druga je nesretna situacija prijavljena u Đurđevcu gdje je oko 12.15 u Ulici Stjepana Radića osobni automobil naletio na pješaka koji srećom, nije ozlijeđen. Treća nezgodacija s kojom su policijski djelatnici imali posla dogodila se oko 20.45 sati na cesti između Svetog Petra Orehovca i Međe gdje su se zbog neprilagođene brzine sudarila tri osobna automobila.

Ipak, petak 13. nije baš ispao sretan za pojedince koji su dan ranije uhvaćeni u kršenju zakona,

Tako je jučer na koprivnički Prekršajni sud doveden 76 – godišnjak koji je u četvrtak oko 10 sati u Subotici Podravskoj upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom, unatoč već ranije izrečenoj mu zabrani. Kažnjen je novčanom kaznom od 9900 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 24 mjeseca.

Nesretan datum pokazao se i za 38-godišnjaka koji je doveden na Prekršajni sud u Bjelovaru nakon otrežnjenja. On je u četvrtak oko 17.25 sati u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola 2,34 promila, isto tako, unatoč izrečenoj zabrani. Određeno mu je pet dana zadržavanja te je predan na hlađenje u bjelovarski zatvor.


Već spomenutom djedu iz Subotice Podravske na Prekršajnom sudu u Koprivnici društvo je jučer pravio 42 –godišnjak. Veseljak je uhvaćen dok je u četvrtak oko 23.50 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola 2,13 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 5100 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci.

Vezani članci

Najčitanije