Picoki nadmoćno protiv Slavonca

Kuglači đurđevačkog Graničara u 15. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – Sjever na kuglani u Koprivnici pobijedili su ekipu Slavonca iz Lipovljana 6–2 i 138 čunjeva razlike. Graničar je srušio 3225, a Slavonac 3087 čunjeva.
Najbolji igrač Graničara i ujedno najbolji igrač utakmice bio je Vinko Šostarec s 565 srušenih čunjeva, a još su igrali Zdravko Vokšan 552, Zdravko Lovašen 537, Mirko Banjac 530, Antun Bionda 523 i Marijan Maljak i Dražen Vugrinec s 518 srušenih čunjeva.
Loše otvaranje utakmice za Graničar rezultiralo je vodstvom gostiju 2-0 i 34 čunja prednosti. U drugoj rotaciji Picoki se bude, igraju odlično, neutraliziraju minus i stvaraju prednost od 53 čunja razlike. U zadnjoj rotaciji kuglači Graničara potvrđuju dominaciju i dolaze do vrijedne pobjede. Tri kola prije kraja sezone Graničar je na petom mjestu, dva boda manje od drugoplasiranog Željezničara II.
U idućem kolu Graničar gostuje u Zaboku protiv Obrtnika iz Krapinskih Toplica. Utakmica se igra u nedjelju, 25. veljače s početkom u 10,00 sati.


Foto: KUGLAČKI KLUB GRANIČAR
Foto: KUGLAČKI KLUB GRANIČAR
Foto: KUGLAČKI KLUB GRANIČAR
Foto: KUGLAČKI KLUB GRANIČAR
Foto: KUGLAČKI KLUB GRANIČAR

Vezani članci

Najčitanije