Podravkašice raspucane kod Trogira, Šimara sa sedam golova predvodila ekipu

Rukometašice Podravke Vegete su upisale još jednu uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Trogiru. Odigrale su 3. kolo 1. HRL za žene uoči reprezentativnog tjedna koji je ispred njih i ponovno pokazale izuzetnu disciplinu i želju te borbenost na terenu.


Slavile su s više no uvjerljivih 15:35, nametnule su se od prve minute i upisale sigurnu pobjedu. U redovima Podravkašica najefikasnije su bile Šimara sa sedam i Barišić sa šest pogodaka, no sve su igračice iz zapisnika u potpunosti opravdale povjerenje trenera. Nakon utakmice svoje izjave su dali trener Željko Babić i Andrea Šimara.

– Odličan pristup i jako čvrsta i elastična obrana je napravila razliku i donijela visoku pobjedu protiv mlade i borbene momčadi iz Trogira – rekao je trener Željko Babić koji je zadovoljan pobjedom.

– Prije svega čestitam svojoj ekipi na dobroj utakmici, te također ekipi Trogira koja je bila borbena cijelu utakmicu i nisu odustajali. U utakmicu smo ušli bas onako kako je trener zahtjevao od nas, dobra obrana, te dosta lakih golova iz kontre i polukontre. Svaka igračica je dobila svoju minutažu i iskoristila to maksimalno. Sada se okrecemo reprezentaciji i novim izazovima koji su ispred nas – rekla je Šimara.

Podravka Vegeta: Tucaković, Bešen 10; Zadravec 2,Vuković 1, Stelmakh, Popović 2, Strugar 2, L. Kalaus 3, Šenvald 3, Kalus D. 1, Mrđen 2, Vuljak 2, Barišić 6, Šimara 7, Pandža 4.


Vezani članci

Najčitanije