Podravkašice raspucane kod Trogira, Šimara sa sedam golova predvodila ekipu

Rukometašice Podravke Vegete su upisale još jednu uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Trogiru. Odigrale su 3. kolo 1. HRL za žene uoči reprezentativnog tjedna koji je ispred njih i ponovno pokazale izuzetnu disciplinu i želju te borbenost na terenu.


Slavile su s više no uvjerljivih 15:35, nametnule su se od prve minute i upisale sigurnu pobjedu. U redovima Podravkašica najefikasnije su bile Šimara sa sedam i Barišić sa šest pogodaka, no sve su igračice iz zapisnika u potpunosti opravdale povjerenje trenera. Nakon utakmice svoje izjave su dali trener Željko Babić i Andrea Šimara.

– Odličan pristup i jako čvrsta i elastična obrana je napravila razliku i donijela visoku pobjedu protiv mlade i borbene momčadi iz Trogira – rekao je trener Željko Babić koji je zadovoljan pobjedom.

– Prije svega čestitam svojoj ekipi na dobroj utakmici, te također ekipi Trogira koja je bila borbena cijelu utakmicu i nisu odustajali. U utakmicu smo ušli bas onako kako je trener zahtjevao od nas, dobra obrana, te dosta lakih golova iz kontre i polukontre. Svaka igračica je dobila svoju minutažu i iskoristila to maksimalno. Sada se okrecemo reprezentaciji i novim izazovima koji su ispred nas – rekla je Šimara.

Podravka Vegeta: Tucaković, Bešen 10; Zadravec 2,Vuković 1, Stelmakh, Popović 2, Strugar 2, L. Kalaus 3, Šenvald 3, Kalus D. 1, Mrđen 2, Vuljak 2, Barišić 6, Šimara 7, Pandža 4.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com