Podravkašice u trećem kolu gostuju u Trogiru, sve osim pobjede bilo bi čudo

Rukometašice Podravke u trećem kolu 1. HRL za žene putuju na gostujuću utakmicu u Trogir. Utakmica će se igrati u subotu 24. rujna s početkom u 17.30 sati u SD Vinko Kandija u Trogiru. Svoj komentar uoči utakmica za klupske stranice dao je glavni trener rukometašica Željko Babić, te igračica Andrea Šimara.


– Vjerujem u ono što je važno, a to je da se nikad ne smije podcijeniti nijednog protivnika pa tako ni momčad Trogira. Imaju dvije, tri zanimljive igračice. Ono što mi radimo kao i svaki put je video analiza protivnika u kojoj je cilj vidjeti njihove jače i slabije strane te to treniramo uoči utakmice. Želimo držati visoke standarde u defanzivnoj igri i u napadu imati disciplinu i organizaciju da svako radi ono što treniramo i da budemo što precizniji u samoj utakmici – riječi su trenera Babića.

– Za vikend nas očekuje utakmica s Trogirom koja je korektna momčad. Na nama je da uđemo jako u utakmicu, da odigramo čvrstu obranu i iz te obrane povučemo i zabijemo lake golove, te da smanjimo tehničke greške na minimum. Iza nas je prijateljska utakmica sa Siofokom u kojoj smo pokazale da možemo i to nam je svakako dalo samopouzdanja za nastavak natjecanja u hrvatskoj ligi. Vjerujem da će svaka igračica dati svoj maksimum i da će rezultat presuditi u našu korist – rekla je Andrea Šimara.

 

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com