Policija traži nove djelatnike, nude sve na dlanu, poslije vas čeka siguran posao

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija ‘Prvi hrvatski redarstvenik’ provode kampanju ‘Postani policajac/policajka‘ s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.


Ukratko, traže se novi policijski službenici. U oba programa polaznicima oba spola osigurani su udžbenici, nastavni materijal, pribor, školska torba, sportska oprema, dodatno osiguranje, mjesečna stipendija, smještaj i prehrana, sudjelovanje u radu policijskog zbora i tamburaškog orkestra, omogućavanje nastavka trenažnog procesa športašima i sva potrebna policijska oprema i odora.

Navode također kako ne morate brinuti za budućnost jer čeka vas osiguran posao u MUP-u. Objave vezane uz kampanju pratite na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik”, ali i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Više informacija nalazi se na poveznici: Postani policajac/policajka.

– Ne oklijevajte, donesite odluku na vrijeme i pridružite nam se te postanite dio našeg tima. Čekamo vas! – poručuje vam ministar Davor Božinović.


Vezani članci

Najčitanije