Policija u zadnje vrijeme opasno čisti koprivničko područje od droge

Zbog preprodaje i posjedovanja droge, dvojac iz šireg koprivničkog područja natovario si je policiju za vrat. Naime, sumnja se da je osumnjičeni 23-godišnjak tijekom 2022. godine nabavljao i preprodavao drogu marihuanu, amfetamin i MDMA te davao na uživanje ‘travu’ drugim osobama. Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađena je i oduzeta manja količina droge marihuane i amfetamina, digitalna vaga i metalna drobilica.
Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 22-godišnjak u više navrata tijekom srpnja ove godine osumnjičenom 23-godišnjaku prodao marihuanu, MDMA i amfetamin, te davao na uživanje marihuanu drugim osobama. Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađena je i oduzeta manja količina marihuane, digitalna vaga, dvije metalne drobilice te 583 grama sitno rezanog duhana bez trošarinskih markica Ministarstva financija.


Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela, protiv dvojca je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku. Također, bit će dostavljeno izvješće nadležnoj carinskoj upravi radi prekršaja iz domene Zakona o trošarinama.

Vezani članci

Najčitanije