Potpuno pijan prešao na lijevu traku i izazvao sudar, ozlijeđene dvije putnice

U utorak, 27. veljače, u 6:50 na otvorenom djelu državne ceste broj 41, Koprivnica-Peteranec, 39-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake u smjeru Peteranca. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te se sudario s osobnim automobilom virovitičke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnji vozač, javila je policija.
– U prometnoj nesreći ozlijeđen je 39-godišnji vozač vozila koprivničke registarske oznake i dvije putnice starosti 35 i 44 godine iz osobnog automobila virovitičke registarske oznake. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću očitana je koncentracija alkohola od 3,06 promila te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu, navode iz policije.
Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje. Zbog obavljanja očevida, od 7:16 do 9:30 promet se odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila jednim kolničkim trakom uz fizičko upravljanje prometom policijskih službenika.


Vezani članci

Najčitanije