Poziv na javne tribine za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata

U petak, 2. veljače s početkom u 16 sati, u Spomen domu hrvatskih branitelja u Kalniku, Trg Stjepana Radića 5, održat će se javna tribina u organizaciji udruge Hrvatski dragovoljci i veterani Domovinskog rata Križevci i MHB, Uprava za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, Područni odjel Koprivnica.
Istoga dana na tribine su i u Kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu u 18 sati i u zgradi općine Gornja Rijeka u 19.30 sati.
Teme će biti Preventivni zdravstveni sistematski pregledi hrvatskih branitelja, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, Korištenje Javnih ustanova Veteranskih centara Ministarstva hrvatskih branitelja u Daruvaru, Petrinji, Sinju i Šibeniku i Smještajno-rehabilitacijskoj ustanovi Doma hrvatskih veterana u Lipiku.
Na javnoj tribini kao predavači i gosti će biti Zvonko Beljo, predsjednik udruge Hrvatski dragovoljci i veterani Domovinskog rata Križevci te Tatjana Mihaldinec, prof. psihologije, voditeljica Odjela, Uprava za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, Područni odjel Koprivnica.


 

Vezani članci

Najčitanije