Poznati izgledni dobitnici prestižnih županijskih priznanja – nagrada za životno djelo Tereziji Salajpal

Poznati su izgledni dobitnici prestižnih Javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije, koji su svojim radom doprinjeli boljitku i promociji ovoga kraja.
Predloženi kandidati moraju još dobiti potvrdu Županijske skupštine koja je zakazana za ponedjeljak, 11. ožujka, no po svemu sudeći to će biti tek formalnost.


Za Nagradu Koprivničko-križevačke županije za životno djelo Odbor predlaže prim. mr. sc. Tereziju Salajpal, dr. med. spec. neuropsihijatar subspec. psihoterapije iz
Koprivnice; za Nagradu za promicanje ljudskih prava ‘Mara Matočec’ Nevenku Fuchs iz Đurđevca, dok će Nagradu za promicanje inovatorstva ‘Marcel Kiepach’ dobiti Davor Jendrašić, prof. glazbene kulture iz Đurđevca.
Za Nagradu za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije predlažu se Udruga ‘Promicanje obrazovanja, informiranja, novinarstva i tehnologija’ – Udruga P.O.I.N.T. iz Križevaca i Josip Gregurić iz Koprivnice.
Za Nagradu Koprivničko-križevačke županije za iznimno postignuće u protekloj godini
predloženi su Nogometni klub ‘Radnik’ Križevci i ‘Bistra’ društvo za projektiranje, izgradnju i održavanje hidrograđevinskih objekata i građevinarstvo d.o.o. iz Đurđevca.
Za Zahvalnice su predloženi Nogometni klub ‘Graničar‘ Legrad, Glumišna družina Virje, Davor Konfic iz Križevaca, Robert Vulić, dipl. krim. iz Koprivnice i Marija Posavec iz Koprivnice.
Javno priznanje Plaketa župana trebala bi pripasti Ivanu Petaku iz Legrada, Đurđici Trbus iz Križevaca i Željku Kožariću iz Đurđevca.

Vezani članci

Najčitanije