Rukometaši Koprivnice pobijedili Medveščak, u nedjelju dolazi Marof

Nakon neobjašnjivog poraza u prošlom kolu od druge ekipe RK Zagreba, rukometaši  Koprivnice gostovali su u Zagrebu kod Medveščaka te pobijedili rezultatom 19:34. Iako se slavni klub nalazi u velikim problemima i drži zadnje mjesto na tablici, sastavljen je od igrača iz regije Središte te su svi rukometni znalci.
– Utakmica je krenula u odmjeravanju snaga kao i svaka druga, a kada je to odmjeravanje završilo, već sredinom prvog poluvremena radimo seriju 6-0 te odlazimo na 7 pogodaka prednosti. Jednostavno, igrači Medveščaka nisu mogli fizički pratiti našu igru pa je rezultatska razlika konstantno rasla, objavili su iz kluba.
Ostatak utakmice trener Turk je dao priliku i kadetima koji nadopunjuju seniorsku ekipu i skupljaju dragocjeno igračko iskustvo kako bi konstantno napredovali. Zanimljivost je da je prosjek starosti ekipe u drugom poluvremenu bio točno 18,3 godina. Posljednje kolo seniora je u nedjelju, 10. prosinca kada Koprivnica dočekuje ekipu Marofa u dvorani Josip Samaržija Bepo s početkom u 17 sati.


U15

Dječaci kategorije U15 tzv. mlađi kadeti, nastupili su u gostima kod ekipa Bjelovar 1 i 2. U prvoj utakmici odlično su otvorili prvo poluvrijeme i držali vodstvo, no u nastavku Bjelovar  1 otvara s +4 i okreće rezultat u svoju korist te uzima pobjedu pri 22:17.
U drugoj utakmici protiv Bjelovara 2 obrnuta priča, Koprivnica u drugom dijelu okreće u svoju korist i ostvaruje pobjedu 27:23.

U15 / Foto: RK KOPRIVNICA

U11

Najmlađa ekipa u ligi gostovala je u Vidovcu gdje je upisala dva poraza od Vidovca i KTC-a, 31:14 i 33:13. Treba reći kako je zbog bolesti Koprivnica bila s klupom od samo deset igrača, no i oni su stekli dragocjeno iskustvo.


Izvor: RK KOPRIVNICA

Vezani članci

Najčitanije