Slaven Belupo u subotu gostuje na Maksimiru kod Dinama

Reprezentativna stanka je gotova i vraća se Supersport Prva HNL. Nogometaši Slaven Belupa sutra gostuju kod zagrebačkog Dinama, vodeće momčadi lige koja ih je u prvoj etapi prvenstva pobijedila s 1:5 u Koprivnici. Na današnjoj presici bio je najavljen trener Zoran Zekić, no on je bolestan pa ga je zamijenio njegov pomoćnik, domaći čovjek Želimir Mešnjak.

Problem će Farmaceuti imati u vezi, otkrio je Mešnjak, jer nedostaje im klasični zadnji vezni. Jambor se oporavlja nakon operacije, a Marina ima kartone.

– Bude nam to određeni problem, ali ako ćemo uspjeti tri linije staviti u 25 metara, ako ćemo biti kompaktni po širini i dubini, onda ih se može nadomjestiti. Imamo i druge igrače s drugim karakteristikima i s njima možemo do dobrog rezultat – kazao je.

Ponovio je kako je za dobrobit kluba cilj ostanak u ligi, a sve više je plus i budi želju za još boljim rezultatima. U klubu nema europskih ciljeva, no potući će se i za to ako se ukaže prilika. U redovima Farmaceuta euforija je pod kontrolom, kaže Mešnjak da nisu poletjeli i idu korak po korak. Utakmica se igra u subotu u 19.30 sati na Maksimiru.

 

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com