Tina Zamljačanec, prva reprezentativka u povijesti ŽNK Koprivnica

Tina Zamljačanec, mlada nogometašica ŽNK Koprivnica pozvana je u Hrvatsku žensku nogometnu reprezentaciju do 15 godina i time je postala prva reprezentativka u povijesti koprivničkog Kluba.


– Nevjerojatan je to uspjeh, ravan trofejima jer smo kao drugoligaški klub predvođeni predsjednicom Nikolinom Notersberg uspjeli izgraditi igračicu koja će nas i Hrvatsku predstavljati u nacionalnom dresu – poručuju iz Kluba i dodaju kako je Tina od samih nogometnih početaka pokazivala izvanserijski talent. U šest godina, koliko je dio Kluba, uspješno je prolazila različite kategorije škole nogometa

– Naša Tina, naš zadnji vezni, sudjelovat će na razvojnom turniru u organizaciji UEFA-e koji će se između 24. i 30. kolovoza održavati u Ludbregu i Koprivnici – ističu iz Kluba i dodaju kako će se Hrvatska reprezentacija 25. kolovoza u Koprivnici susresti s vršnjakinjama iz Moldavije, a uslijedit će utakmice protiv Norveške (27.kolovoza) te Slovačke (30.kolovoza) u Ludbregu.

Spomenimo i kako se reprezentativke okupljaju u srijedu, 24. kolovoza u Zagrebu kako bi se valjano pripremile te kvalitetno i ponosno predstavljale svoju zemlju.

 


Poziv u reprezentaciju//FOTO: ŽNK KOPRIVNICA

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com