Traže kradljivca koji je prisvojio dva ribička štapa i plinsko kuhalo iz čamca

U protekla 24 sata na području Policijske uprave Koprivničko-križevačke zabilježena su tri kaznena djela. Za izdvojiti je ono koje se dogodilo između 3./4. siječnja, na obali rijeke Drave kod Legrada. Kako je navedeno u današnjem policijskom izvješću, nepoznati počinitelj je provalio u zatvoreni prostor čamca, odakle je otuđio dva ribička štapa, plinsko kuhalo i još neke predmete, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.


Osim krađe zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena i jedna prometna nesreća s  materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prva je ona u Starogradskoj ulici o kojoj smo izvijestili već na našem webu, a djelatnici policije naknadno su utvrdili kako je nesreći uzrokovala neprilagođena brzina te je osobni automobil na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na pješakinju. Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede. Zbog obavljanja očevida u vremenu od 17 do 18.10 sati za sav promet je bio zatvoren dio Starogradske ulice, a promet se odvijao obilaznim ulicama (Ulice Cinderišče – I.Hiršla – S. Sulimanovića).

Noćas, oko 00.45 sati, u Podravskim Sesvetama u Ulici Petra Preradovića zbog neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika i udario u propisno parkirani osobni automobil. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću vozilom napustio mjesto događa te je naknadno pronađen.

 


 

Vezani članci

Najčitanije