U tijeku upisi u križevački Dječji vrtić, evo detalja

Križevački Dječji vrtić na svojim je stranicama ovih dana objavio javni poziv za upis djece za pedagošku godinu 2023./2024. I ove će se godine upisi provoditi online pa je stoga potrebno pažljivo ispuniti sve korake kako ne bi došlo do prošlogodišnjeg scenarija i kako bi sva djeca, koja su tražila vrtić, bila i upisana.
– U Dječji vrtić Križevci upisuju se djeca koja do 31. kolovoza ove godine navršavaju jednu godinu života pa do polaska u osnovnu školu – naglašavaju iz vrtića i dodaju kako zahtjev za upis djeteta roditelj ili skrbnik djeteta može podnijeti od 6. do 14. travnja do 12 sati i to isključivo putem elektroničke prijave.


Za elektroničku predaju zahtjeva neophodno je imati NIAS vjerodajnicu (dovoljna je vjerodajnica niske razine sigurnosti) i adresu elektroničke pošte, odnosno email ili korisnički pretinac u sustavu e-Građani. Kroz aplikaciju se prilaže kompletna upisna dokumentacija, a nakon unosa, prijava se prosljeđuje vrtiću.

Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobiti na internetskoj stranici vrtića ili na broj telefona 048/681-309 svakog radnog dana od 8 do 16 sati, iznimno, 6. i 12. travnja roditelji mogu kontaktirati vrtić do 18 sati.

Više detalja o pozivu možete vidjeti ovdje.

Vezani članci

Najčitanije