U tjedan dana osam prometnih nesreća

U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od kojih 11 kaznenih djela općeg kriminaliteta, 10 kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga, dva kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije i kazneno djelo iz područja kibernetičke sigurnosti, javljaju iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke. Razriješeno je jedno kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijeg razdoblja, za koje je prijavljena jedna osoba.


Kazneno je prijavljeno devet osoba. Zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj držanja životinja bez nadzora i prekršaj drskog ponašanja. Prekršajno su prijavljene tri osobe. Zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskom natjecanju prijavljeno je pet osoba. Uz to, zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač bicikla i vozač teretnog automobila.

U proteklom tjednu zabilježen je požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 20.000 kuna.

Vezani članci

Najčitanije