Vratarka Antonia Tucaković potpisala na još dvije godine u Podravka Vegeti

Nedugo nakon što je vjernost Podravka Vegeti potvrdila Lucija Bešen, ugovor za još dvije sezone potpisala je i Antonia Tucaković.
Antonia je od svog dolaska do danas s najtrofejnijim ženskim rukometnim klubom osvojila šest prvenstvenih naslova i šest u Kupu. Osim klupskih uspjeha treba spomenuti i onaj reprezentativni, srebro s Mediteranskih igara u Oranu iz 2022. godine. Kroz sve ove godine nanizala je Antonia nastupe i u europskim klupskim natjecanjima, Ligi prvakinja te EHF Kupu.


– Osvrnimo se i na ovu sezonu u kojoj je napravljen iskorak u Europskoj ligi te su se pod vodstvom trenera Ivice Obrvana, rukometašice Podravka Vegete sa sedam osvojenih bodova, plasirale u četvrtfinale Europske lige. U domaćem su prvenstvu podravkašice bez poraza, sedam bodova ispred aktualnih prvakinja zagrebačke Lokomotive, čime je otvoren put prema osvajanju dvostruke krune te povratku naslova hrvatskih prvakinja u Koprivnicu. Prekrasan je to niz rezultata za najiskusniju članicu prve ekipe, koja je u Koprivnicu stigla sa samo 14 godina te je svoju sportsku karijeru gradila dugi niz godina s puno predanosti i upornosti te i dalje ostaje vjerna klubu u kojem je napravila svoje prve profesionalne rukometne korake, poručili su iz kluba.

– Sretna sam što sam produžila ugovor s Rukometnim klubom Podravka. Svi, naravno već znaju da je ovo moj klub i da ću davati svoj maksimum za njega. Jako sam zadovoljna trenerom i načinom rada u ovoj sezoni te se nadam što boljim rezultatima u narednim sezonama, rekla je Antonia Tucaković.

Vezani članci

Najčitanije