[FOTO] Koprivničke rukometašice sigurne protiv Sesveta

Rukometašice Podravke Vegete odigrale su u srijedu utakmicu 13. kola hrvatskog prvenstva u kojoj su uvjerljivo svladale ekipu Sesveta Agroproteinke rezultatom 35:25, poluvrijeme 18:7.


Bila je to rutinska pobjeda Koprivničanki koje su pred oko 200 gledatelja u gimnazijskoj dvorani prikazale dobru igru i od samog početka nametnule visok ritam. Mali problemi pojavili su se tek u početnim minutama, kad su Sesvećanke smanjile na 4:3, ali nakon toga Podravka u seriji postiže šest pogodaka i otklanja svaku neizvjesnost.

Kod Podravke se istaknula Nikolina Zadravec sa sedam pogodaka, a dobro su branile i vratarke Risović i Ećimović. Trener Saračević dao je veliku minutažu i mlađim igračicama, glavne snage malo je pričuvao za Europu.

Podravka će u nedjelju gostovati u Danskoj, gdje će od 18 sati igrati utakmicu 2. kola skupine D EHF kupa s domaćim Nykøbingom. U 1. kolu Saračevićeva je ekipa prošle nedjelje u Koprivnici nadvisila Bera Beru 32:29, dok je Nykøbing u Rumunjskoj izgubio od Craiove 18:12.

PODRAVKA VEGETA: Risović (9), Ećimović (5+2); Zadravec 7, Holešova 4, Karlovčan 2, Popović 1, Jandrašić 3(1), Milošević 2, Džono 3, Milosavljević 3, Franušić 1, Petika 1, Čigirinova 3(2), Ihnjeva 3, Debelić 2, Jožekova.


Vezani članci

Najčitanije