FOTO / Slaven Belupo pred fino popunjenim tribinama ugostio mlade Vatrene

Dva su dana prošla otkad je na klupu Slaven Belupa umjesto Ricarda Moniza sjeo Roy Ferenčina, a danas ga je već čekala prva utakmica u kojoj će upoznati igrače. U kadar su danas dodani Liber i Lepinjica, dojučerašnji igrači Rijeke, a protivnik je bila mlada U21 reprezentacija Hrvatske.


Na golu je bio Sušak, u obrani Martinaga, Međimorec, Boras i Bosec, u veznom redu Claudemir, Mioč, Agpekpornu, a naprijed su bili Hoxha, Štrkalj i Ortiz. Slaven je igrao u formaciji 4-3-3. Svoje mjesto na klupi čekala su dva nova igrača iz Rijeke, ali i ostali poput Markovića, Božića, Šakote, Bošnjaka, Ćurkovića, Krušelja i Jagušića.

Za mladu reprezentaciju u prvih 11 igrali su Čavlina, Bukvić, Tikvić, Perković, Soldo, Beljo, Hodža, Šimić, Vidović, Biuk i Sigur.

Buduće zvijezde hrvatskog nogometa nisu uspjele sačuvati svoju mrežu jer Slaven je poveo preko Ortiza koji je glavom pospremio ubačaj Mioča. S tim se rezultatom otišlo na odmor, no mladi Vatreni uspjeli su izjednačiti u drugom poluvremenu, pogodak je pao u 67. minuti, strijelac je bio Ivanović.

Utakmica je završila neriješenim rezultatom 1:1.


Foto: Ivan Brkić

Vezani članci

Najčitanije