Podravka organizira besplatan prijevoz na utakmicu s Lokomotivom za sve navijače

U utorak, 29. siječnja, u 18 sati, rukometašice Podravka Vegete gostuju u Zagrebu kod domaćina Lokomotive gdje je na rasporedu ogled 11. kola 1. HRL za žene.


U derbi obje ekipe ulaze s jednakim brojem bodova, a Podravka Vegeta i Lokomotiva do ovog trenutka nisu upisale poraz pa je ovaj ogled vječnih sportskih rivala od iznimne važnosti za ekipe koje su u ovom trenutku izravni konkurenti za ovogodišnji naslov.

– Navijači su u ovom trenutku potreban vjetar u leđa i osmi igrač, a RK Podravka i glavni sponzor Podravka organiziraju prijevoz navijača na utakmicu u Zagreb. Polazak je iz Koprivnice, a svoje prijave možete uputiti na e-mail adresu: press@rk-podravka.hr, osobno u prostorijama RK Podravke i na broj mobitela 0994659989. Za prijavu je potrebno vaše cijenjeno ime i prezime te broj osobne iskaznice sutra do 8.30 sati, a odlazak na utakmicu je besplatan. O mjestu i vremenu polaska bit ćete obaviješteni danas do 16 sati putem službene stranice RK Podravke, Facebooka te Instagrama – pozivaju iz kluba.

Također, napominju da maloljetne osobe mogu ići na utakmicu isključivo u pratnji roditelja.

Vezani članci

Najčitanije