Sveučilište Sjever održava Dan otvorenih vrata i Festival znanosti: Otkrijte Sjever i tajnoviti svijet inteligencije

Ovogodišnji Festival znanosti koji se u oba Sveučilišna centra održava od 23. do 26. travnja donosi nam sadržaje koji će kroz različite radionice i predavanja približiti zagonetni svijet  inteligencije, od one kreativne, socijalne, emocionalne, pa sve do, danas vrlo popularne, umjetne inteligencije.


Festival znanosti u Sveučilišnom centru Koprivnica održat će se u četvrtak i petak, 25. i 26. travnja kada će kroz brojne programe educirati i zabaviti one velike i one male.

U Sveučilišnom centru Koprivnica vrtićarci i osnovnoškolci će sve o inteligenciji imati prilike saznati u četvrtak, 25. travnja od 9 do 12 sati. Srednjoškolci, studenti i svi koji u sebi nose tračak znatiželje mogu zaviriti u tajne znanosti u petak, 26. travnja od 10 do 14 sati.

Želite li upoznati Sjever s druge strane? Posljednjeg dana Festivala znanosti, Sveučilište Sjever otvara svoja vrata svima koji žele upoznati studijske programe koji se provode u našim sveučilišnim centrima. Dođite na Dan otvorenih vrata i otkrijte sve što Sveučilište Sjever nudi – upoznajte profesore, saznajte više o studijima i upisima, čujte iskustva studenata iz prve ruke te saznajte kakav je život na Sjeveru. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na linku.

Ne propustite priliku za zabavu, učenje i istraživanje! Vidimo se na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Koprivnica 25. i 26. travnja!


Izvor: Sveučilište Sjever
Izvor: Sveučilište Sjever
Izvor: Sveučilište Sjever
Izvor: Sveučilište Sjever
Izvor: Sveučilište Sjever
Izvor: Sveučilište Sjever

 

Vezani članci

Najčitanije