U Bepovoj dvorani Podravkašice sutra igraju posljednju utakmicu sezone

Ovog vikenda igrat će se posljednje prvenstveno kolo 1. HRL za žene. Rukometašice Podravke Vegete će na domaćem terenu dočekati riječki Zamet, ekipu s kojom su se u ovoj sezoni već susretale i u prvenstvu i u Kupu. Utakmica će se igrati u subotu s početkom u 14 sati u ŠSD Josip Samaržija- Bepo.


– Ovo će nam biti treći međusobni susret u posljednja tri mjeseca. Zamet je ekipa koja se znatno podigla u igri u odnosu na prvi dio sezone. Sve će igračice i u ovoj utakmici dobiti podjednaku minutažu te očekujem da ju maksimalno iskoriste kao završnu pripremu za nadolazeći Kup. Od samog početka utakmice tražit ćemo da nametnemo naš ritam kojim želimo doći do nove pobjede za kraj natjecateljske sezone u prvenstvu – rekao je trener Antonio Pranjić.

– Očekuje nas posljednja ovosezonska utakmica u domaćem prvenstvu. Zamet jako dobro poznajemo jer nam je ovo treći međusobni susret. S obzirom na bodovno stanje naš fokus će biti na našoj igri i onome što možemo pružiti, a smatram da nam je ova utakmica i dobra uvertira da ono što pripremamo za ovogodišnju završnicu Kupa za žene prezentiramo i pred domaćom publikom – rekla je kapetanica Kalaus.

Ako ne planirate do Poreča na Završnicu Kupa onda je ovo idealna prilika da po posljednji put u ovoj sezoni navijate za koprivničke rukometašice na domaćem terenu.

Vezani članci

Najčitanije