U Koprivnici u petak Slaven dočekuje Osijek – ulaznice u prodaji

Nogometaši Slaven Belupa ovog će petka u Koprivnici ugostiti Osijek u sklopu 28. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige. Utakmica na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš će se igrati s početkom u 18 sati. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U Koprivnici je slavila naša momčad rezultatom 1:0, dok je na Opus Areni Osijek dva puta bio uvjerljiv sa 6:1 i 4:1.


Slaven Belupo u susret ulazi kao osma momčad prvenstva s 27 osvojenih bodova, a Osijek je peti s 36. U prethodnom kolu naša je momčad poražena od Rijeke rezultatom 0:1, dok je istim rezultatom Osijek poražen od Varaždina.

Trener Roy Ferenčina neće moći računati na kartonirane Agbekpornua i Štrkalja, a u konkurenciju se nakon sanirane ozlijede vratio kapetan Božić.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti:

1. NA BLAGAJNI 1 i NA BLAGAJNI 2 (gostujući navijači)


Petak (29.3.2024.) – od 16 do 19 sati

2. ONLINE – ulaznice.hr – LINK

Od danas (26.3.2024.) u 9 sati do petka (29.3.2024.) u 19 sati.

Cijena ulaznice:

za članove: 5 eura


za ostale: 10 eura

Prilikom kupnje jedna osoba može kupiti 4 ulaznice uz predočenje 4 osobne iskaznice (FIZIČKO PREDOČENJE, osobna NE MOŽE biti prikazana kao fotografija na mobitelu ili kao isprintana fotografija na papiru). Članovi kluba moraju predočiti člansku iskaznicu.

Svi koji ulaze na stadion moraju imati ulaznicu, uključujući i djecu.

Vezani članci

Najčitanije