Za hrvačice, mlade prvakinje Hrvatske gradonačelnik Jakšić održao prijam

Proteklog vikenda u Slatini održano je Prvenstvo Hrvatske u hrvanju za žene u svim kategorijama na kojem su hrvačice Hrvačkog kluba Podravka postale ekipne prvakinje u kategorijama starijih djevojčica i kadetkinja.
Povodom ovog odličnog uspjeha, gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić upriličio je u Gradskoj upravi prijam za mlade hrvačice i njihove trenere.
– Ovaj vaš rezultat nas zaista ispunjava veseljem i čini ponosnima. Volim istaći da smo grad sporta, a Hrvački klub Podravka ovaj grad čini i gradom hrvanja. Lijepo znati da se sva ulaganja u sport, u ovo slučaju u hrvanje, imaju smisla i da je pred ženskim hrvanjem u Koprivnici jedna lijepa budućnost, rekao je gradonačelnik Jakšić.
Zahvalu na prijamu i podršci koju Grad pruža hrvanju i samom klubu iskazao je tajnik kluba i trener Vedran Blažeković.
– Trenutni uvjeti koje imamo za treniranje zasigurno su jedan od važnijih faktora što imamo ovako dobre rezultate na natjecanjima. Riječ je o novom kompleksu u prostorima Pevexa gdje imamo sve potrebne uvjete za konstantno napredovanje i nadam se da ćemo i u budućnosti dobrim rezultatima uveseljavati naše sugrađanke i sugrađane, kazao je Blažeković.
Prijamu su uz gradonačelnika prisustvovali i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.


 

Vezani članci

Najčitanije